Blog indlæg no 1 - oktober 2023

Blog indlæg no 1 - oktober 2023

Her på mit første blog indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv og min rejse med ByKopranen.

Kopranen er mit efternavn, det er finsk og et jeg har giftet mig til, da min svigerfar var finner. Jeg er lykkelig gift med Christian og har to skønne voksne drenge, som for længst er fløjet fra reden.

Det hele startede med lidt plantefarvning for sjov i 2016 .... eller dvs. alt med strikkeri startede tilbage i 80´erne, da min farmor lærte mig at strikke.

Jeg har altid elsket legen med farver, så da plantefarvningen kom længere ind under huden på mig, åbnede der sig en helt ny verden. Tænk at jeg kunne farve garn, i lige den farve jeg kunne tænke mig, og så efterfølgende strikke noget lækkert af det...det var ren magi.

2018 gik jeg all-in og startede ByKopranen.

Mit koncept har fra start af været at sælge i hele kit med originalgarnet. På den måde skal du som kunde ikke forholde dig til mængder med mere, men kun beslutte hvilken model og farve du ønsker at strikke....resten har jeg samlet for dig.
Fra starten havde jeg ikke mine egne opskrifter, men solgte opskrifter, som min veninde Janne havde designet.
Eftersom jeg stod med alt salget og arbejdet med garnet, indså vi hurtigt at det med løssalg af strikkeopskrifter ikke tjente os begge....og derfor sælges der kun i hele kit, og ikke løse opskrifter.

Som tiden er gået, er jeg blevet modigere, og har selv snedkereret nogle modeller, - tror det er blevet til omkring 40 stykker efterhånden. Min første model hedder Skumfidus, og den sælger stadig godt, og der går mange rundt af dem i Danmark.

Danmark er så mit næste kodeord.....

Jeg bliver ofte kontaktet af udenlandske strikkere, som gerne vil købe mine kit. Vild fedt at blive set flere steder i verden, og fantastisk at andre gerne vil være en del af mit univers....det er jeg meget taknemmelig for. Men da arbejdsgangen som selvstændig smallmaker er stor, har jeg besluttet kun at sælge i Danmark. Jeg vil hellere kunne stå på mål for det jeg kan magte, end at løbe stærkere end stærkt for tilsidst at knække halsen. Som jeg arbejder nu, føler jeg jeg kan følge med, og stadig have relationer til flere af jer faste kunder.

I december 2022 lukkede jeg min fysiske butik, men du kan 24/7 handle i min webshop, eller møde ByKopranen rundt omkring i landet, bl.a på FiberFolk hvor jeg elsker at deltage.

Når man som jeg farver med planter, er det ikke altid muligt at genskabe farverne. Det kan have noget at gøre med, om der bruges friske eller tørrede planter, mængde på vand/garn mm. Jeg har aldrig arbejdet udfra at mål og vægt. Jeg går med hvad farvegryderne bringer, og ofte bliver jeg total overvældet af magien.

Det betyder så også, at hvis en model bliver strikket op i en farve, som ikke kan genskabes 100% igen, ja så kan jeg ikke sælge netop den farve mere.
Der vil altid stå ”original farve” ud for en farvekombi i webshoppen, hvis den opstrikkede modelfarve stadig findes.

Til sidst vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed til alle jer, som er en del af ByKopranen´s univers. Jeg håber at kunne give jer glæde, fordybelse og ro, mens I strikker noget helt særligt til jer selv eller nogen I holder af....

Det glæder mig at møde jer ude i det danske land, og se alt det I får strikket.

På gensyn og tak for jer – uden jer, ingen mig....

Kærlig hilsen Gitte

 

 

 

 

oprettet d.


Kommentar(er) 27

 • Vibeke Riise Nors
  Vibeke Riise Nors

  Kære bykopranen Du gik all in i 2018. Du er en stor inspiration og jeg elsker mine bluser med de smukkeste farver❤️

  Svar

 • Mette M S
  Mette M S http://Instagram : #creativity_prioritised

  Du havde 5 års fødselsdag for 5 uger siden. Så du gik all in i 2018 Er stor fan både af dine mønstre, men også dine farver.

  Svar

 • Mary-tina Mortensen
  Mary-tina Mortensen

  Du skriver, at i 2018 gik du all in med bykopranen. Det lyder som en spændende garn/farve-rejse du er på. Dejligt med ildsjæle som dig.

  Svar

 • Sanne Mikkelsen
  Sanne Mikkelsen

  Du gik all in i 2018 Du laver smukke ting og afholder gode workshops sammen med andre 😍 Glædelig jul 🎄 @sanneyarn på IG

  Svar

 • Susanne Hansen
  Susanne Hansen

  Du gik all in i 2018. Jeg elsker dine opskrifter og farver kh susanne

  Svar

 • Susanne
  Susanne

  Gik all in i 2018. Elsker dine opskrifter og farver

  Svar

 • Lisbeth holde
  Lisbeth holde

  Du gik all-in i 2018. Jeg har fulgt dig på sociale medier, i dine fysiske butikker i Haslev og deltaget i Strikkefestival mv. Jeg bliver altid inspireret af dine indlæg og har strikket flere af dine modeller. Skønt at følge små erhvervsdrivendes udvikling og tiltag i nærområdet.

  Svar

 • Nina
  Nina

  All in i 2018 ❤️ med smukke farver og fantastiske modeller 🎄🤶🎅

  Svar

 • Didde plet
  Didde plet

  All in i 2018🤗🤗

  Svar

 • Lene Olsen
  Lene Olsen

  All in i 2018 🤩👍🏼

  Svar

 • Pernille Eva
  Pernille Eva

  Du gik all in i 2018. Jeg har mødt dig og dit skønne garn på fiberfolk i Roskilde hvor du præsenter så smukt, på dine lange borde, et overvældende farvesymfoni der balancere og harmonere så indbydende hinanden.

  Svar

 • Lisbeth Jensen
  Lisbeth Jensen

  Hej Gitte, Du har skabt et magisk univers med bykopranen som du gik ALL in med i 2018. Det er så fantastisk at følge din forretning. Bliv ved med at finde på - du laver et anderledes twist og jeg elsker det. Glædelig jul ! Kærligst, Lisbeth

  Svar

 • Benthe Jensen
  Benthe Jensen

  Du gik all in i 2018 Jeg bliver lige forelsker i dine smukke farver, hver gang jeg har besøgt din stade. Go jul Benthe

  Svar

 • Jeanette klit Jensen
  Jeanette klit Jensen

  Du gik all in i 2018 og jeg elsker at følge dig på de sociale medier. Håber at jeg bliver den heldige🎅🏼🌲🎁

  Svar

 • Karina Birkler
  Karina Birkler

  Du gik all-in i 2018 og du gør stadig et fantastisk arbejde! :-)

  Svar

 • Lotte
  Lotte

  Du gik All in 2018 🇩🇰🥳 det år jeg købte garn til et af dine flotte designs❤️

  Svar

 • Ulla Knudsen
  Ulla Knudsen

  Du gik all in 2018. Jeg følger dig trolig.🤗

  Svar

 • Jytte Høcker
  Jytte Høcker http://Du gik all in 2018 🧶🧶🧶🧶🧶🧶

  Du gik all in i 2018🧶🧶🧶🧶🧶🧶

  Svar

 • Malene Gelardi Teisel
  Malene Gelardi Teisel

  Du gik all in ByKporanen i 2018 og jeg er meget vild med dine design og lækre garn. Jeg har strikke mange af dine designe og solfarvet garn, som har givet de smukkeste unikke sweaters. Jeg er total fan af ByKopranen ❤️

  Svar

 • Helga Moadal
  Helga Moadal

  Efter plantefarvning i 2016 gik du all in i 2018. Og det er godt! 🤩

  Svar

 • Annita Stenbakken
  Annita Stenbakken http://stenbakkenannita

  Du gik all in i 2018. Er meget glad for dine modeller med fine detaljer.

  Svar

 • Annita Stenbakken
  Annita Stenbakken http://annitastenbakken

  Du gik all in i 2018. Synes dine modeller er meget fine og anvendelige.

  Svar

 • Inge Zielke
  Inge Zielke

  Du gik all-in i 2018 🧶🧶🧶🧶 - du er det skønneste garn og dine modeller er så fine 🩷. Jeg har faktisk “jordbæris” på i dag og elsker det enkle snit ❤️❤️❤️

  Svar

 • Aslaug Arnadottir
  Aslaug Arnadottir

  Du gik all in i 2018 og er meget dygtig!

  Svar

 • Tina Fredsø
  Tina Fredsø

  Du gik all in i 2018. Jeg har haft den glæde at møde dig flere steder bla. I Strikkecafeen I No1

  Svar

 • Kirsten Jensen
  Kirsten Jensen http://kirstenskytjensen

  Du gik all in i 2018 og jeg har besøgt din butik flere gange og mødt dig på messer - skønne mønstre og garner ❤️🎄🎄

  Svar

 • Bettina Hall Nielsen
  Bettina Hall Nielsen

  Jeg er total fan af dine smukke farver, som bliver tryllet frem af gryderne. Jeg har strikket flere af modellerne, og de bliver tit kommenteret, når jeg har dem på. Det er altid så hyggeligt at møde dig, når vi mødes forskellige steder ude i landet, hvor du altid er klar med gode råd og en hyggesnak. På snarlig gensyn 🤎🍂🍁😊🧶

  Svar

Skriv din kommentar